Следвайте Гласове в ТелеграмГледах дебатите в Парламента за предопределения избор на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмГледах дебатите в Парламента за предопределения избор на
Коментари Харесай

Слави: Предложих да дам интервю на Капитал, но се правят на разсеяни. Не забелязват и кандидатурата на ПП-ДБ и Инвестбанк за НЗОК

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Гледах дебатите в Парламента за предопределения избор на Димитър Радев за началник на Българска народна банка. Всъщност диспути нямаше.
Мразя да се показвам по този начин, само че още преди две седмици в един мой пост, ви споделих за сделката в сглобката, а точно, че ГЕРБ, ПП/ДБ и Движение за права и свободи са се разбрали Димитър Радев да е шеф на Българска народна банка, а подуправители да бъдат Чобанов от Движение за права и свободи и Гюров от Политическа партия.

И през днешния ден стана тъкмо това. С гласовете на ГЕРБ, ПП/ДБ и Движение за права и свободи беше определен Димитър Радев, а по-късно той разгласи, че негови подуправители ще бъдат Чобанов и Гюров. Каква хубост!

Аз съм Нострадамус! Всъщност не съм несъмнено. Просто тройната коалиция, която ръководи България сега е толкоз транспарантна, че през нея всичко се вижда.

Само публицистите не виждат. Тъжно е, само че е реалност. Как по този начин при кандидатурата на Каримански за началник на Българска народна банка преди година публицистите видяха, че той е работил в Инвестбанк, оповестиха го на всички и твърдяха, че това е толкоз неприятно, че напряко е ужасно.А в този момент кандидатурата на Станимир Михайлов, който е предложение на Политическа партия за началник на Здравната каса,

публицистите не виждат, че и той е работил в Инвестбанк. Не виждат, бе! Кво можеш да им кажеш като не виждат. Виждат Каримански, само че Станимир Михайлов не го виждат. Той е незабележим. „ Ей, това не е истина “, споделих си аз. „ Не може да няма независимост на словото. Я, да се засиля и да скоча в гнездото с осите “.

Просто такава ми е натурата. Обичам оси и взех решение да дам изявление на „ Капитал “. Тъй и така не давам доста изявленията, споделих си: „ на „ Капитал “ несъмнено ще съм им забавен. И без това са писали толкоз доста за мен. Сега ще могат да пият вода от извора “. И накарах мой представител да се обади на основния редактор на „ Капитал “.

Главният редактор споделил: „ Ауу, това е доста забавно. “

След което споделил: “Аз ще се обадя на следващия ден “, което на български означава- „ ще се обадя, но различен път “. И по този начин към този момент няколко дни не се обажда. Така е, те са си в правото да взимат изявление от който си желаят. Само че откогато Политическа партия влезе в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи, Прокопиев стана другар с Пеевски и в този момент очевидно забавните за изявленията в „ Капитал “ ще бъдат други персони. Тоест „ Капитал “ е официоз на властта, а Политическа партия значи „ Прокопиев – Пеевски “ и аз не мога да дам изявление за „ Капитал “, тъй като не ми е там мястото и в никакъв случай не съм работил в Инвестбанк.

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР